Familjen Huxley 2.2 - Stå på egna ben

Direkt efter hemkomsten till Sunset Valley bestämmer sig Ruby för att flytta. Hon vill inte stanna hemma hos Naomi och Connor mer än nödvändigt, för att sedan bli för bekväm med mamma och pappa.
Ruby laddade upp sitt CV, och det tog inte lång tid innan sjukhuset nappade. Hon fick börja på nivå 4, med omedelbar verkan! Även fast hon jobbar mycket, och tar så många jourer hon kan, blir det lite ensamt i huset. Ruby bestämmer sig för att adoptera en liten kattunge, som hon döper till Sora!
Sora är en liten klumpig katt, men lika söt för det!
En morgon ringer Oliver och vill gärna komma över. Ruby blir jätteglad, och tar ledigt från jobbet så de kan umgås.
Dock stannar Oliver bara över dagen, eftersom han fortfarande går i skolan. Ruby blev först lite ledsen när han åkte, men efter att ha lekt med Sora blir hon glad igen.
Dagarna går, och Oliver kommer på besök igen, fast denna gång stannar han över helgen. De har en jättemysig helg tillsammans, och på söndagen frågar Oliver om han får flytta in, han har hoppat av universitetet.
Ruby blir jätteglad, och säger självklar ja. Under tiden Oliver hämtar sina saker sitter hon och surfar på sin MultiTab. Då slår det Ruby att det var himla dumt av Oliver att hoppa av universitetet, hoppas att han hittar ett jobb bara..
Oliver stormtrivs hos Ruby. Han är fortfarande lite ung i sinnet, han vill hellre spela tvspel hela dagarna än att försöka skaffa sig ett jobb.
Oliver kan sitta och spela in på småtimmarna, medans Ruby somnar på soffan efter ett tufft pass på jobbet.
Någon dag senare bjuder Ruby över sin barndomsvän Pauline för att ventilera sig lite. 
"Jag kan inte förstå att han bara sitter på sitt arsle hela dagarna, han gör abslout ingenting! Varken i jobbväg eller här hemma!" säger Ruby småirriterat.
"Men är han något att behålla då..?" undrar Pauline
"Jag vet inte.." svarar Ruby.
Efter ett tag går Pauline hem, och Ruby tar en dusch, och sätter sig sen vid datorn och arbetar. Hon tänker på det Pauline sa, Oliver kanske inte är mogen för vuxenlivet än. 
På morgonen när Ruby lagar frukost har hon bestämt sig, hon ska be Oliver flytta, och inte komma tillbaka förrän han har blivit vuxen på riktigt. Hon älskar honom verkligen, men hon känner att han inte kan leva på henne hela livet.
Efter frukosten går Ruby in i sovrummet och tänker väcka Oliver. Dock är han redan vaken, och tar tag i Ruby och kramar henne. Han utbrister att han har fått ett jobb, inom spelbranchen! 
"Förstår du Ruby!? Jag har fått ett JOBB! Inom mitt absolut största intresse också!" nästan skriker Oliver.
Ruby blir såklart jätteglad för Olivers skull, och i samma stund bestämmer hon sig för att låta Oliver stanna hos henne ett tag till, han kanske bättrar sig nu? Tänker Ruby
Sora växer upp till en stor katt i samma veva.
Oliver tar sitt jobb på största allvar, han står ute och målar när han inte jobbar, eftersom han bör vara kreativ på arbetet.
Ruby blir bjuden på fest hos sin chef, och där träffar hon Love!
Dom dansar ett tag innan Ruby måste sticka iväg till jobbet eftersom hon har jouren.
 
 
 
 
Emma:

Man får väl inte flytta från tomten i en legasy?

Svar: Får är snälla djur.. :) Nej, inte enligt dom riktiga reglerna, men jag struntar just i den delen, tycker att det blir så stökigt med alla i samma hus :D
SUMMER SIMS

Emma:

Lagacy

Emma:

Manar legacy

CHAOS:

Vad fina de är!

Svar: Tack! :D
SUMMER SIMS

Kommentera inlägget här: