30-dagars utmaning dag 5 - Egenskaperna du använder oftast

Jag brukar försöka variera mig så mycket som möjligt med egenskaperna till mina simmar. Eftersom varje sim jag skapar är unik så ger jag de sällan liknande egenskaper. När jag skapar simmar har jag ofta en plan i mitt huvud, jag bygger upp simmens livshistoria och ger simmen egenskaper därefter, t.ex. "Amadeus är otroligt kreativ, han älskar alla storters konst. Han är inte speciellt pratglad, men han älskar att umgås med djur." Då får Amadeus egenskaperna Konstnärlig, Virtuos, Blyg, Djurälskare och Vegitarian. 
 
Men om jag skulle välja någon egenskap som jag använder mer än andra är det nog "Bra sinne för humor" eftersom många av mina simmar gillar att skämta med andra simmar. 
 
Icke-relevant bild till inlägget, mest för att jag ogillar bildlösa inlägg.
 
 
 

30-dagars utmaning dag 4 - Expansionen du gillar minst

Dagens fråga är "Vilken expansion gillar du minst?".. Det här var en knepig fråga eftersom jag tycker att nästan varje expansion tillför något som tilltalar mig. Men om jag skulle välja en skulle det vara "Showtime/I Rampljuset". Anledningen är för att jag inte finner något intresse överhuvudtaget att mina simmar blir artister. Sen blev jag less på EA när dom tog hjälp av Katy Perry när dom gjorde spelet, känns som att EA bara försöker mjölka sina fans på pengar. 
 
Blev ett kort, bildlöst inlägg idag. Sorry!
 
 
 

30-dagars utmaning dag 3 - Din favoritexpansion

Min favoritexpansion.. Vilken svår fråga! Jag har flera favoriter, men om jag måste välja blir det nog.. Leva Livet! Varför jag anser att Leva Livet är min favoritexpansion är för att jag är en generationsspelare, och med hjälp av Leva Livet tillför det väldigt mycket i mitt spelande! När man har Leva Livet insallerat kan man göra så mycket mer med simmarna! Ut och gå med barnvagn, aktiviteter efter skolan, bustrek skolbal&lära sig köra, humörsvängningar möhippor&svensexor, käppar&skryt med mera med mera! Det blir mer verklighetstroget helt enkelt.