30-dagars utmaning dag 8 - Staden du gillar minst och varför

Staden jag gillar minst i The Sims 3, i alla fall de jag har testat är Twinbrook. Anledningen är ganska simpel, jag ogillar miljön i staden, dimma och träsk är ingenting för mig + att när man börjar ett nytt hushåll har man typ bara råd att bo i träsket. Jag gillar inte heller hur staden är uppbyggd, den känns lite rörig. Sen tycker jag också att genetiken i staden ser ut som crap rent ut sagt.
 
 
 
 
 

Downloadstips

Cardigan från JS Sims 3
 
Ladda ner HÄR
 
 
 
 

Ny storevärld - Roaring Heights

Igår såg jag på The Sims hemsida att de tänker släppa en ny värld den 12e december, nämligen Roaring Heights!
 

Såhär står det om världen: Välkommen till en stad där djärva former, starka färger och överdådig lyx dominerar stadsbilden! Invånarna i Roaring Heights lever livet i en blomstrande miljö fylld av mäktiga skyskrapor och myllrande stränder. Vare sig du nöjer dig med att hänga vid piren, jobbar dig upp till toppen eller anordnar glamorösa fester i ditt eget hem, så finns det plats för alla livsstilar i Roaring Heights. Vilket nytt liv väljer du när de ändlösa möjligheterna knackar på din dörr i Roaring Heights?
 
 
 
 
 
Jag äger ingen utav bilderna, de är hämtade från Thesims3.com
 
Bakgrundshistorian beskrivs såhär: Vi har varit några dagar på semester i Roaring Heights och jag fattar inte att vi inte åkte hit tidigare! Piren blev snabbt vårt favoritmatställe med de romantiska solnedgångarna och närheten till stranden. När solen har gått ner myllrar centrum av aktivitet!

Ända sen den blygsamma starten har invånarna i Roaring Heights anammat art deco-stilen som förblir väldigt inflytelserik i den här stan. Vi älskar pastellfärgerna, neonljusen som lyser upp byggnaderna längs stranden och de extravaganta skyskraporna med deras speciella stil.

Vi älskar det här stället så mycket att vi redan har börjat leta efter lediga tomter. Husen är så unika, vi har aldrig sett nåt liknande! Det kommer att bli fantastiskt att bo här och vi hoppas att du snart flyttar in i grannhuset!

-- Contessa & Konsort Capp
 
Dvs, familjen Capp introduceras igen! Och för er som inte vet vilka det är så kommer de från The Sims 2. De bor i Veronavik och deras ärkerivaler är familjen Monty. De är inspererade av Shakespears pjäs Romeo och Julia.
 
 
Premiuminnehållet till världen är en Berg- och dalbana!
 
Själv är jag väldigt sugen på denna värld. Visst är det jättekul med udda värdar och så, men det här kommer bli perfekt för alla familjer! Vad tycker ni om Roaring Heights?