Familjen Huxley 3.2 - Vart är jag?

 
De kommande dagarna är svarta för Noel. Han vaknar på en soffa, men hos vem vet han inte.
Han reser sig ur soffan, och en tjej kommer fram till honom och pratar. Noel lyssnar inte alls, han kommer inte ens ihåg vad hon sa att hon hette.
Noel tackar snabbt för husrum och går, men när han kommer ut känner han inte igen sig alls.
"Vart är jag?" säger han till tjejen
"Öhm, i Twinbrook?" säger tjejen.
Noel går iväg och funderar.
"Twinbrook? Hur f*n kom jag hit? Det ligger ju flera mil ifrån Lucky Palms.." tänker han.
Noel försöker verkligen komma ihåg, men utan större lycka.
Noel bestämmer sig för att gå till ett lokalt vattenhål och ta sig en drink och fortsätta fundera. Han träffar på några trevliga människor som han står och pratar med en stund. Och för första gången på flera veckor så är inte Kinslee i hans huvud hela tiden.
Noel tar in på ett hotell, och på morgonen går han till biblioteket. Han surfar runt lite, och kommer in på en sida där det finns hus till försäljning, just i Twinbrook. 
"Varför inte? Jag har ingenting kvar i Lucky Palms.. Eller ja, Jackie.." tänker han, och blir rasande. 
"Jackie har inte brytt sig ett dugg om mitt liv, hon sa ingenting om branden. Hon dök inte ens upp på Kinslees begravning!" mumlar han för sig själv, och i samma veva bokar han in en visning på ett hus.
Noel får komma och kolla på huset redan samma eftermiddag. Huset är i behov at renovering, men Noel slår ändå till och köper huset.
Kommande veckor i Twinbrook går i rasande fart. Renoveringen på huset har börjat, han har fått ett jobb inom restaurang-branchen och har knytit ett och annat vänskapsband. För första gången på evigheter känner Noel att allt inte längre är hopplöst.
 
 
Linnea :

Äntligen börjar det gå bra för honom:)

Svar: Jaaa! :)
SUMMER SIMS

Simsly:

Mycket bra inlägg!

Svar: Tack! :)
SUMMER SIMS

Kommentera inlägget här: