Familjen Huxley 1.3 - Älskade Rubin

Det är tur att Naomi är händig när saker och ting går sönder hemma, så slipper de kosta på sig en reparatör!
Tiden går, Naomi jobbar på och Connor fortsätter skriva böcker. Tillslut fick de råd att bygga ett fint litet hus uppe på kullen.
Naomi har känt sig lite trött och hänging de senaste dagarna. Hon förmodar att hon håller på att bli förkyld eftersom Connor är det.
Naomi åker ner till havet för att fiska, när hon plötsligt känner en spark i magen. Känslorna sprudlar, hon blir både rädd, glad, förväntansfull och nervös. Hon måste hem och berätta för Connor!
Connor blir såklart jätteglad. Han har avundas sin bror Jared som har tre vackra barn, och nu ska han äntligen också få bli pappa! Naomi får vara hemma från jobbet nu när hon är gravid, så mycket av hennes tid går åt till att sköta om trädgården, men också lite tvtittande.
De har också fixat iordning i barnrummet. Barnet beräknas komma vilken dag som helst.
Och så en kväll när Naomi sitter och läser, och Connor tittar på tv går vattnet. Naomi hinner knappt reagera innan värkarna sätter igång. Connor får panik, och ringer efter en taxi som kan ta dem till sjukhuset.
Förväntansfulla och nervösa åker de i illfart till sjukhuset.
Förlossningen går bra, och ut kommer det inte bara en bebis, utan två!
De bad Connors bror att fixa en till späjsäng åt dem under tiden de var på sjukhuset. De hade aldrig trott att de skulle få tvillingar, men de är lika glada ändå. De bestämmer att pojken ska heta Love, och flickan Ruby.
Naomi och Connor kunde inte vara lyckligare, nu är dom en komplett familj.
 
 
Emma:

Du har råkat skriva jäteglad istället för jätteglad

Svar: Fixat!
SUMMER SIMS

Kommentera inlägget här: